2012 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

Vištiena su kaparėliais

Šitas trumas, skanus ir greitai paruošiamas. Prie vištienos aš paruošiau bulvių ir salotų, bet tiks manau ir ryžiai, makaronai ar kokia nors košė, čia jau jums spręsti.




4 porcijoms reikės:
  • 1 šaukšto sviesto,
  • 1 šaukšto aliejaus,
  • 750 g. vištienos filė,
  • 0,5 citrinos,
  • 0,5 puodelio vandens,
  • 2 šaukštų kaparėlių,
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių,
  • Druskos, pipirų.


Kas po ko ir kaip:
  •  Vištienos filė padalinkite į keletą gabalėlių ir pabarstykite druska bei pipirais.
  • Į keptuvę supilkite aliejų ir ištirpinkite sviestą. Sudėkite mėsą ir kepkite 3 minutes, tada apverskite ir dar tiek pat pakepkite. Išimkite filė ir padėkite kur nors šiltai.
  • Į keptuvę įspauskite maždaug šaukštelį citrinų sulčių, nutarkuokite ir suberkite žievelę, įpilkite vandens ir gerai pakaitinkite. Įmaišykite kaparėlius ir smulkintas petražoles.
  • Į keptuvę su padažu sudėkite vištienos filė ir viską troškinkite dar 2 minutes.
Ir viskas, dedame į lėkštes ir valgome su pasiruoštu garnyru.



Receptas iš knygos "30 minučių virtuvėje"

Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą