4 porcijoms reikės:
- 1 šaukšto sviesto,
- 1 šaukšto aliejaus,
- 750 g. vištienos filė,
- 0,5 citrinos,
- 0,5 puodelio vandens,
- 2 šaukštų kaparėlių,
- 2 šaukštų smulkintų petražolių,
- Druskos, pipirų.
Kas po ko ir kaip:
- Vištienos filė padalinkite į keletą gabalėlių ir pabarstykite druska bei pipirais.
- Į keptuvę supilkite aliejų ir ištirpinkite sviestą. Sudėkite mėsą ir kepkite 3 minutes, tada apverskite ir dar tiek pat pakepkite. Išimkite filė ir padėkite kur nors šiltai.
- Į keptuvę įspauskite maždaug šaukštelį citrinų sulčių, nutarkuokite ir suberkite žievelę, įpilkite vandens ir gerai pakaitinkite. Įmaišykite kaparėlius ir smulkintas petražoles.
- Į keptuvę su padažu sudėkite vištienos filė ir viską troškinkite dar 2 minutes.
Receptas iš knygos "30 minučių virtuvėje"
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą